Lees in het boek van de Sint.

  • Geef ons vooraf info
    Graag verzoeken wij u om minimaal 2 dagen vóór het bezoek, informatie over de aanwezige kinderen en of volwassen, aan ons te mailen.

    Als u ons vooraf van goede informatie voorziet, kunnen wij het bezoek nog 'echter' maken. Wij kunnen dan goed inspelen op zaken die zijn voorgevallen in uw familie. Zonder informatie zullen de pieten en de Sint standaard vragen stellen.

    Groeten Sinterklaas

 

Zwarte piet(en) en of Sinterklaas bij u op bezoek

Het team van Sinterklaas & Zwarte Piet Vlaardingen, kan ook dit jaar weer uw Sinterklaasfeest of uw huisbezoek verzorgen. Wij kunnen op van dienst zijn op zondag 23 november, zaterdag 30 november en zondag 1 november en natuurlijk op donderdag 5 december 2018. Wij bezoeken alleen in de regio Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Indien wij meerdere bezoeken in dezelfde stad kunnen regelen, zijn wij bereid om verder te reizen.

Na het reserveren van een bezoek ontvangt u altijd een bevestiging. Daarnaast ontvangt u voorafgaand aan het bezoek ook nog eens een brief met extra aanvullingen en de kosten. De reservering is pas definitief nadat ons team deze via een email aan u heeft bevestigd. De betaling doet u aan één van de pieten aan het eind van het bezoek bij u thuis. Voor bedrijven en scholen maken wij vooraf met u andere afspraken over de betaling.

Na de bevestiging in uw mail is uw reservering definitief en zult u ons op de gereserveerde datum en tijd zien langskomen. Ons team is voorstander van de traditionele pieten dus in die hoedanigheid zullen wij ook verschijnen. Verder kunt u van ons verwachten dat wij vooraf geen alcohol drinken ook niet als u het ons zelf aabiedt. Wij garanderen u een gezellig feest voor jong en oud.

 

Klik hier om door te gaan naar de agenda.